3. Debrecziner Gourmet Fesztivál 2018.

 

3. Debrecziner Gourmet Fesztivál 2018.

Harmadik alkalommal kerül sor a Debrecziner Gourmet Fesztiválra, amely idén június 15-17. között lesz a Nagyerdőn, a Békás-tó partján.

A rendezvény célja, hogy a minőségi gasztronómia jegyében minél többen megismerjék, megszeressék a vidék hiteles alapanyagait, izgalmas ízeit, illetve Debrecen kulináris hagyománya a modern gasztronómiai irányzatok részévé váljon és rendszeres alkalom nyíljon annak megismerésére. A három napos fesztiválon a legismertebb magyar séfek (pl: Bernáth József, Dudás Szabolcs, Pataky Péter, Tatai Robi, Szendrei Bence), éttermek (pl: Anyukám mondta, PalKonyha, Hedonist, Ikon)  folyamatosan új utakat keresve kreatív módon készítik el saját ételeiket. Idén egy különösen izgalmas fűszer, gyógynövény és hungarikum, a létai torma a kötelező alapanyag, amit legalább egy fogásban kell használniuk a résztvevő éttermeknek.

Teteje