Ajánlók

III. Decathlon Nagyerdei Félmaratonon
 

Ismét futók lepik el a Nagyerdőt szombaton

Közel 800 fő részvétele várható a III. Decathlon Nagyerdei Félmaratonon.

álláslehetőség, karrier, dryvit profi, debrecen
 

A DRYVIT PROFI állásajánlata

Szereted a munkádat, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is?

ingyenes csillagászati felkészítő agora debrecen
 

Ingyenes csillagászati diákolimpiai felkészítő szakkör az Agórában

Az Agóra Tudományos Élményközpont a magyar csillagászati diákolimpiai munkacsoporttal együttműködve ismét indít a nemzeti csillagászati-űrfizikai versenyre felkészítő szakkört, a matematika és fizika terén tehetséges, a csillagászat és az űrkutatás iránt érdeklődő középiskolás diákok számára.

VII. Debreceni Kézműves Fesztivál
 

VII. Debreceni Kézműves Fesztivál

Az idei év ünnep a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület számára. 35 évvel ezelőtt alapították a debreceni székhelyű, megyei hatókörű civil szervezetet, amely azóta megszakítás nélkül tevékenykedik a népi kézművesség értékeinek megőrzésén és gazdagításán. A kulturális kormányzat a magas színvonalú munkát elismerte és Emberi Erőforrások Minisztériuma a Magyar Kultúra Napján a Csokonai Vitéz Mihály Közösségi Díjat adta az egyesületnek.

 

A városvédők KÖN rendezvénysorozata

A Podmaniczky-díjas Debreceni Városvédő És -szépítő Egyesület debreceni rendezvénysorozata az Európa szerte ezen a hétvégén megrendezésre kerülő „KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI” alkalmából a REFORMÁCIÓ ÉVFORDULÓJÁNAK JEGYÉBEN.

 

World Tantrix Open és logikai játékok hétvégéje az Agórában

A világ minden tájáról 25-30 résztvevő érkezik a Tantrix asztali világbajnokságra, melynek idén Debrecen és az Agóra Tudományos Élményközpont ad otthont 2017. szeptember 15. és 17. között.

dryvit profi, debrecen portál, nyereményjáték
 

Nyerjen 100 000 Ft-ot a Dryvit Profitól!

Nyereményjátékot indított a Dryvit Profi Kft, melynek keretén belül most Önnek van lehetősége megmondani, hogy milyen üzlet nyíljon a Tócóskertben…. 100 000 Ft-ot nyerhet! Amennyiben érdeklik a részletek kattintson ide

Kutatók Éjszakája 2017 Debrecen Agóra
 

Kutatók Éjszakája 2017

Gitározó és beszéddel irányítható robot, okosház, térfigyelő közlekedési bója, biológiai egyensúlyon alapuló aquapóniás rendszer – csak néhány példa azokból a projektekből, amelyeket középiskolás diákok mutattak be az Agórában az elmúlt években a Kutatók Éjszakáján.

chikung Debrecenben
 

Chikung Debrecen őszi programok

A debreceni gyakorló, mely keddenként szokott lenni, a Kínai út miatt csak októberben fog kezdődni! Az őszi időszakban is számos Zhineng Chikung programunk lesz több városban is: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza.

 

Állatkertek Éjszakája

... a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban - Augusztus 25. Péntek 19:00-23:00

debreceni szafari vonat
 

Új attrakció: szafari vonat átadás

Új attrakció és hosszabbított nyitva tartás a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

chikung Debrecenben
 

Tudományos Chikung Kutatás

A Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézete elindított egy többlépcsős kutatást, mely különféle egészségmegőrző módszerek – mint a jóga, a Chikung, az autogén tréning, harcművészetek, sportok – hatását vizsgálja. Ez a kérdőív a kutatás első lépcsője. Kérjük, hogy kitöltésével segítsd munkánkat! A kérdőív kitöltése maximum 10-15 percet vesz igénybe, és teljesen anonim.

női lét megélése
 

NŐI MINŐSÉGEK

SZABÓ LILLA KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGNYITÓJA

debreceni virágkarnevál 2017
 

Sajtóközlemény a Virágkarneválról

A Debreceni Virágkarnevál Debrecen legnagyobb kulturális és összművészeti rendezvénye

naturkozmetikumok, biotermékek, hajgyógyászat, hajápolás
 

EMMEBI hajvédő szett AKCIÓ

Ez a hajápoló szett 3 részből áll: sampom, balzsam, spray...most 15 000 Ft helyett 12 000 Ft... olvass tovább...

apollo mozi, debrecen, felujítás
 

Megújult az Apollo mozi

2017. augusztus 10-én bezárjuk ajtóinkat nézőink előtt felújítási munkálataink miatt, amelyek várhatóan egy hónapot fognak igénybe venni, így a filmszínház szeptember közepén nyithat majd ki újra.

júliusi agóra programok
 

Júliusi Agóra-programok

A jövő hónapban két tematikus hétvége szerepel az Agóra programkínálatában.

aranyláz debrecenben, Déri Múzeum
 

Aranyláz Debrecenben

Több mint ezer, páratlan szépségű és értékű tárgy érkezett hétvégén Debrecenbe! A hazánkban eddig soha nem látható műtárgyakat "Ősi arany- és ezüstkincsek Romániából" címmel, a Déri Múzeum új kiállításán csodálhatja meg a közönség. A kiállítás július 11-én nyílik.

Arquebusade Herbal Water
 

Arquebusade Herbal Water

Segítség a bőrnek: Az ősi tudás belerejtve az élet vizébe. Élő, hiszen a természetből kinyert 75 féle gyógynövény jótékony hatását használat után azonnal megérzi.

 

VI. G4 Éjszakai Futás

A csillagászati nyár kezdetét ismét futással ünnepeljük

 

Az Agóra májusi programjai

Robotika kicsiknek, Origami újratöltve, Hüllőmánia – csak néhány cím az Agóra májusra tervezett hétvégi foglalkozásai közül. Május végén – a tavalyi évihez hasonlóan – gyereknapi hétvégére készülünk játékos, tudománynépszerűsítő programokkal.

 

A mi bolygónk – A Föld hétvégéje az Agórában

1970-ben egy amerikai egyetemista, Denis Hayes kezdeményezésére tartották meg az első Föld napját, hogy felhívják a figyelmet az egyre fokozódó ökológia válság jeleire és a bolygónk védelmére. Az akcióhoz már akkor 25 millióan csatlakoztak szerte az Amerikai Egyesült Államokban, később pedig világmozgalommá nőtte ki magát. 1990 óta Magyarországon is minden évben megünnepeljük a Föld napját.

 

Francia vígjáték orosz szellemben

A fiatal orosz rendező, Ilja Bocsarnikovsz vitte színre Matthieu Delaporte és Alexandre de La Patellière Hogyan nevezzelek? című komédiáját a Csokonai Színházban. A két fiatal francia szerző darabja óriási sikert aratott Párizsban, 2010-ben: a belvárosi színházban tartott ősbemutatót 242 előadás követett, melyet 200.000 néző látott, a produkciót több Molière-díjra is jelölték. A darab népszerűsége olyannyira meggyőző volt, hogy az alkotók 2012-ben filmet is készítettek belőle, megtartva a színházi előadás szereplőgárdájának nagy részét, sőt, a drámaszöveg iskolai elemzések tárgyává vált.

 

Megkönnyítjük a tavaszi nagytakarítást

A Signal Diszkont ajánlásával bemutatjuk: a Kalorik WDV1001 Vízszűrős porszívót

 

Evangéliumi tanítások mai szemmel

Mohácsi Gyula Károly természetgyógyász, tudásörző előadásai a Harmóniaházban

 

Munkaruházat és munkavédelem - Tavaszi ajánlatunk

Aktuálisan jól feliratozható pólókat és munkavédelmi szandálokat ajánlunk kedves vásárlóink figyelmébe! Épkézláb Munka- és Military Ruházat

 

Tavaszi szemüvegkeret és szemüveglencse akció

Ajánlatunk a tavasz jegyében: Essilor szemüveglencsék és előtétes szemüvegkeretek AKCIÓJA

 

Nyári táborok az Agórában

Lehet jelentkezni az Agóra nyári táboraiba. A tudományos élményközpont idén is 7 turnusban indít természettudományos és robotika táborokat a nyári szünetben iskolás gyermekeknek. A táborok célja, hogy a gyerekek élményszerű ismereteket szerezzenek, játékosan megtapasztalják, hogy a természettudományok milyen fontos részei mindennapi életünknek, és felfedezzék, miben tehetségesek.

 

Áprilisi programok az Agórában

Két különleges programra is készül az Agóra áprilisban. Az űrhajózás hete, A Föld napja...

 

Rotary Futófesztivál

A Nagyerdei Stadionon át futhatnak a sportolók

Oldalak

Teteje