Ajánlók

chikung debrecen
 

Miért különleges élmény igazi kínai Chikung mesterrel találkozni, és tanulni tőle?

Ha már voltál kínai mester tanfolyamán, akkor ne is olvasd tovább, hiszen biztosan most is jelen leszel a workshopon :) Aki viszont még nem volt, ajánlom hogy kérdezzen meg olyat,

aki már volt, vagy akár engem is felhívhat telefonon, vagy olvasson tovább:

 

Januári programok az Agórában

A téli szünet után, 2019. január 3-tól ismét színes tudománynépszerűsítő programokkal várja a látogatókat az Agóra.

 

Zhineng Chikung & Taiji programok 2019

Elkezdődött 2019-es évünk, amikor számos Zhineng Chikung tanfolyam, előadás, gyakorlás és továbbképzés lesz. Már tudjátok, hogy Tao mesterünk február 13-17. között tart workshopot Debrecenben, de emellett még számos eseményünk lesz:

 

Workshop Tao mesterrel Debrecenben

Kihagyhatatlan lehetőség mindenkinek, aki számára fontos
– az életerejének fejlesztése,
– az egészségének javítása és a gyógyulás,
– a lelke békéjének megvalósítása!

 

A Földtől a Világegyetemig

Planetáriumi filmvetítéssel egybekötött távcsöves csillagnézés

 

Decemberi programok az Agórában

Decemberben ismét ünnepi és „fagyos” programok váltják egymást az Agórában. A napi programjainkban futó előadások és kísérleti bemutatók mellett ezek a témák jelennek meg a hétvégi foglalkozásainkon is. A gyerekek megtudhatják, mely állatok alszanak téli álmot és miért, körülnézhetnek az örök jég birodalmában, az év utolsó Kreatív tudományán pedig – a hagyományoknak megfelelően – különleges karácsonyi csillagokat alkothatnak kicsik és nagyok többféle technikával.

 

A Wizz Air tovább bővíti budapesti hálózatát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága és Magyarország hazai légitársasága ma bejelentette, hogy egy új repülőgép érkezésével, 2 új útvonal indításával London Gatwick és Oslo irányába, valamint 3 népszerű útvonal járatsűrűségének megemelésével tovább bővíti budapesti hálózatát. A jövő évben a WIZZ összesen heti 17 járatindítással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a magyar fővárosból elérhető 2019-es kapacitása 6 millió utas fölé emelkedik – ez éves szinten 8%-os növekedésnek felel meg.

 

Fizikusnapok az Atomkiban

XXXIX. Fizikusnapok - Határtalan tudomány
Magyar Tudomány Ünnepe, Kutatóhelyek Tárt Kapukkal

 

Gyógyítsd magad Chikunggal minden héten legalább egyszer!

Chikung központunkban lehetőséged van arra, hogy gyógyítsd magad Chikunggal minden héten legalább egyszer!

chi-kung debrecenben
 

Megnyílt vadonatúj Zhineng Chikung & Taiji Központ

EGÉSZSÉG – LELKI BÉKE – HOSSZÚ ÉLET

 

Októberi programok az Agórában

Tudományos vonatkozások címmel október 5-én rendhagyó tárlat nyílik az Agórában Hatvany Viktória festőművész képeiből. A kiállításon az alkotásokhoz tudományos tények, érdekességek kapcsolódnak, az ostorcsattintás fizikájától a színkeverés törvényein keresztül a szem anatómiájáig. Októberben a hétvégi programjainkon a gyerekek megtudhatják, mi az a karavella, miért változnak meg a levelek színei az őszi hónapokban vagy hogy néz ki egy robot-ebihal, de kísérletezhetnek űrbélinek tűnő furcsa anyagokkal és életre kelthetnek síkidomokat is.

 

Színházak Éjszakája a Csokonaiban

Idén először gondolt a színház a kisebbekre is. A Csicsergő Gyereketető alsó- és felsőtagozatos diákokat várt drámajátékaival, izgalmas kvízekkel. A drámapedagógusok nem titkolt szándéka volt, hogy segítséget nyújtsanak a gyermekkel érkező szülőknek.

 

Csillagászati diákolimpiai felkészítő szakkör az Agórában

Ismét ingyenes csillagászati szakkört hirdet az Agóra Tudományos Élményközpont a magyar csillagászati diákolimpiai munkacsoporttal együttműködve. A nemzeti csillagászati-űrfizikai versenyre felkészítő szakkörre a matematika és fizika terén tehetséges, a csillagászat és az űrkutatás iránt érdeklődő középiskolás diákok jelentkezését várjuk.

 

Őszi és téli Zhineng programok

Dankó Ferenc Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, alapító, okleveles természetgyógyász Eskrima mester, önvédelem oktató, 7x világbajnok képzései

kulturális örökség napjai
 

MEGHÍVÓ a DEBRECENI VÁROSVÉDŐK hétvégéjére

„KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI” 2018. szept. 15-én 10:30-kor (előadás) és 16-án 8 órakor (kirándulás ásatásokhoz)

Színházak éjszakája 2018, Csokonai színház
 

Színházak Éjszakája

A már megszokott kulisszajárások, nyílt próbák mellett rapid randival, jelenetbeugrással, tánctanítással, a gyerekeket pedig drámajátékokkal várja a Színházak Éjszakáján, szeptember 22-én a Csokonai Színház.  

épületgépész mérnöki állás
 

Legyen Ön is a Dryvit Profi munkatársa

ÉPÜLETGÉPÉSZ MÉRNÖKÖT KERESÜNK

 

Kutatók Éjszakája 2018

Holnap indul a regisztráció a Kutatók Éjszakája programjaira

 

Ismét futók lepik el a Nagyerdőt

IV. Decathlon Nagyerdei Félmaraton Értesítő

 

Becsengettek, de a Vidámpark még nyitva tart!

Újra karszalagos hétvégével vár a Vidámpark 2018.09.08-09.

debreceni programok, agóra
 

Fiatal kutatók jelentkezését várjuk

Kesztyűvel vezérelhető számítógépes pingpong, gitározó robot, kerékpárral hajtható versenyautó, mágneses golyópálya, LEGO-ból készült 3D nyomtató és üdítőautomata – néhány példa azokból a projektekből, amelyeket középiskolás diákok vonultattak fel az elmúlt években a Kutatók Éjszakáján az Agórában. A hagyományokhoz híven az élményközpont idén is teret ad azoknak a középiskolás fiataloknak és tanáraiknak, akik szívesen bemutatják a nagyközönségnek saját fejlesztéseiket, találmányaikat, egyedi kísérleteiket, tudományterületük érdekességeit, népszerűsítve a természettudományokat.

véradás hajdú-bihar megye
 

Őszi véradások „földön-vízen-égen”

Közös ügyünk szinten tartani a hazai vérkészleteket – a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete nagyrendezvényekre költözik ki kérve mindazokat, akik vért adhatnak, segítsenek embertársaikon.

tudományos programok gíerekeknek Debrecenben
 

Szeptemberi programok az Agórában

A hagyományokhoz híven szeptember elején idén is kéthetes őszi technikai szünetet tartunk, viszont szeptember második felében már újra várják a hétvégi ismeretterjesztő foglalkozások a gyerekeket és a családokat.

 

Augusztus 17-én újra csillagles az Agórában

A Holdat, a Marsot, a Szaturnuszt, a Vénuszt és a Jupitert is megcsodálhatják az érdeklődők 2018. augusztus 17-én, jövő hét pénteken, a fél 9-kor kezdődő éjszakai távcsöves csillagnézésen, az Agórában.

 

Esti séta az Állatkertben

Új programmal vár a Debreceni Állatkert!

 

VII. Auchan Őrült Futás

Az idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében a VII. Auchan Őrült Futás 2018. augusztus 18-án.

kistapír született Debrecenben
 

Tapírbébi született a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

Mi legyen a neve Samu és Luna kislányának?

Debreceni Bor-és Jazznapok 2018
 

Bor- és dzsessz fővárosa lesz Debrecen

Augusztus 2-től négy napon keresztül a magyar bor és jazz kapja a főszerepet a Békás-tó partján....

éjszakai csillagnézés, debrecen agora
 

És ismét éjszakai távcsöves csillagnézés!

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2018. július 20-ra, jövő hét péntekre ismét éjszakai távcsöves csillagnézést hirdettünk.

3D falfestés
 

Kreatív padlók és falak

Web: siposcreativ.hu - Telefon: +3630 916 3972 - E-mail: mindenpadlo{kukac}gmail.com

Oldalak

Teteje