Huszti-kert Lakópark

 

Huszti-kert Lakópark

Debrecenben az Acsádi út mentén a jelenlegi városhatárt jelző táblától 900m távolságra helyezkedik el, 20 hektáros területen. Nincs messze a város centrumától, de annak nagyvárosias lüktetését, zaját már a nyugtató természet csendje , békessége, tisztább levegője uralja.

A lakópark tervezése során legfontosabb szempontunk annak biztosítása volt, hogy a lakóházak a lehető legritkábban helyezkedjenek el és minnél több zöld terület övezze az építményket, ezáltal is biztosítva az ott élők nyugalmát. A házak előtt mindenütt dísznövényekkel igényesen telepített előkert kerül kialakításra. Kerítések csak a házakkal egyvonalban épülnek, melyeket sövénnyel takarunk. A laza beépítésű házcsoportokat közel 3000 négyzetméteres pihenő- és játszóterek szakítják meg szökőkutakkal és egyéb látványelemekkel.

A lakóterületen elhelyezett telkek száma 86 darab. A legkisebb telek nagysága 900 négyzetméter, a legnagyobb 1699 négyzetméter, az átlag teleknagyság 1125 négyzetméter.

A terület lakó utcáinak ívelt vonalvezetése, az ahhoz csatlakozó zöldfelületek, a kitáguló lakótömbök egyedi megjelentést adnak a lakóparknak. A bejárat nyugati oldalán helyzkedik el a szolgáltató intézményközpont, a központi játszótér, a hatalmas sziklakert csobogókkal, vízesésekkel, dísztóval, sportpályákkal, öltözővel. Itt kap helyez az Ökumenikus Kápolna is. Az intézményközpont étteremből, rendezvényházból, panzióból, szolgáltató házból áll.

A bejárat keleti oldalán ABC üzlet szolgálja az itt élők ellátását napi friss és egyéb árú kiszállításával.

Az utak igényes térkő burkolást kapnak. A közvilágítást antik stílusú kandeláberek szolgáltatják. Az Önök által építendő házak elképzeléseik szerint, az Önök által választott kivitelezővel kerülnek megépítésre. Építési telkeket értékesítünk, amelyeken az építtető saját maga valósíthatja meg álmai házát. A lakóterületeket körben ligetes erdő övezi, melynek a szomszédos területrészét az így elhelyezkedő telkekhez kedvezményesen meg lehet vásárolni örökös használatra.

Élni egy rendkívüli színvonalon parkosított környezetben, ma még legtöbbünk számára felfoghatatlanul költségtakarékosan?

Igen, mindez lehetséges mivel a mai kor igényeinek megfelelően minden építtető idáig saját döntésének eredményeként fokozottan energiatakarékos házat építtet, nem terhelve ezzel a lakókörnyezete levegőjét és nem utolsó sorban 80-90 %-al kevesebb energiát, fűtési költséget felhasználva él modern, értékálló házban egy mai átlagos házzal összehasonlítva.

Kapcsolat

Honlap: www.husztikert.hu

Telefon:
Huszti Sándor: +36 30 / 943 10 58
Vörös Zoltán: +36 30 / 860 51 23
Dr. Tóth Károly: +36 30 / 925 26 36
 

E-mail: husztikert@gmail.com

Egyeztetett időpontban "minta kert" látogatás, valamint az épülő Huszti-kert lakópark közös megtekintése.

Térkép: 

Teteje